Σε αντικολλητικο τηγανι που εχει καψει καλα βαζουμε το μπεικον και το ψηνουμε μεχρι να παρει ελαφρυ χρωμα
και βγαλει λιγο απο το λιπος του.
Τοτε προσθετουμε κρεμμυδι,πιπερια και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν ελαφρα.
Στη συνεχεια προσθετουμε τα τοματινια σωταροντας τα ολα μαζι,
μεχρι να μαραθουν και αυτα ελαφρως.
Προσθετουμε τον βασιλικο,πιπερι ανακατευουμε και αφαιρουμε απο την φωτια.
Προσθετουμε την μοτσαρελα και ανακατευουμε.
Σε πυρεξ εχουμε στρωσει τις μισοβρασμενες και κομμενες πατατες και ριχνουμε τα υλικα μας απο το τηγανι.
Προσθετουμε αλατι ριγανη και τα ανακατευουμε ολα μαζι.
Ριχνουμε σε ολη την επιφανεια την κρεμα γαλακτος
και πασπαλιζουμε με το τριμμενο τυρι.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 40-45 λεπτα μεχρι να ψηθουν οι πατατες
και δημιουργηθει μια πολυ ωραια κρουστα στην επιφανεια




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως