Απο τα καλυτερα και πεντανοστιμα μπιφτεκια στα καρβουνα με προβειο και χοιρινο κιμα. Τα απλα μυρωδικα ερχονται και δινουν το απολυτο γευστικο αποτελεσμα. Η σως γιαουρτιου με τα τυρια απογειωνουν εντελως την γευση τους. Απολαυστε τα!!!
Βαζουμε ολα τα υλικα για τα μπιφτεκια σε λεκανιτσα
και τα ζυμωνουμε πολυ πολυ καλα ριχνοντας με τα χερια μας και απο λιγο νερακι καθως τα ζυμωνουμε, ετσι ο κιμας μας δεν θα κολλαει και τα μπιφτεκια μας γινονται και πιο αφρατα.
Σκεπαζουμε τον κιμα και τον αφηνουμε στο ψυγειο τουλαχιστον 3 ωρες.
Αναβουμε φωτια στην ψησταρια μας (η'τα ψηνουμε στο γκριλ του φουρνου μας)
Λαδωνουμε καθε φορα τα χερια μας που πλαθουμε μπιφτεκια τα βαζουμε στην σχαρα και τα τοποθετουμε στην φωτια της ψησταριας.
Τα παρακολουθουμε και τα γυρναμε συνεχως
να μην μας αρπαξουν και να ψηθουν καλα εσωτερικα.









ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ