Μέθοδος Εκτέλεσης
                            
 	- Πλενουμε και τριβουμε τα κολοκυθια στον τριφτη,και τα αφηνουμε με λιγο αλατι
 
 	- στο σουρωτηρι,να βγαλουν τα υγρα τους.
 
 	- 
 
 	- Στη συνεχεια τα βαζουμε σε μια
 
 	- μεγαλη λεκανη,με τα υπολοιπα υλικα..κομμενο ανηθο,μαιντανο,δυοσμο,αυγα,
 
 	- την τριμμενη φετα, τα κρεμμυδακια ξερα και φρεσκα,αλατακι,πιπερακι λιγο λαδι και τα ανακατευουμε καλα.
 
 	- 
  
 
 	- Για την ζυμη τωρα αν θελετε την φτιαχνετε στο μιξερ οπως θα δειτε
 
 	- στη φωτο.Βαζουμε το αλευρι και τα υπολοιπα υλικα στο μιξερ
 
 	
 
 	-  και τελος το 
 
 	- χλυαρο νερο και βαζουμε σε λειτουργια το μιξερ ριχνοντας σιγα σιγα το χλυαρο
 
 	- νερο μεχρι η ζυμη μας να γινει μαλακη.
 
 	

 
 	- Την βγαζουμε την τυλιγουμε σε σελοφαν 
 
 	- και την αφηνουμε να ξεκουραστει για 1/2 ωρα.
 
 	- 
 
 	- Στην συνεχεια την χωριζουμε σε 6 
 
 	- μπαλιτσες σκεπασμενες με βρεγμενη πετσετα.
 
 	- 
 
 	- Για να ανοιξουμε τωρα το φυλλο
 
 	- ριχνουμε αλευρακι στην επιφανεια του τραπεζιου παιρνουμε ενα κομματι ζυμη και αρχιζουμε
 
 	- να πλαθουμε μεχρι να γινει το φυλλο λεπτο και να εξεχει εξω απο το ταψι.
 
 	- 
 
 	- Αλοιφουμε το ταψι με λαδι στρωνουμε το φυλλο,το λαδωνουμε,και συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια
 
 	- μεχρι να στρωθουν απο κατω τα 3 πρωτα φυλλα.
 
 	- 
 
 	- Στη συνεχεια ριχνουμε το υλικο μας,
 
 	- 
 
 	- στρωνουμε απο πανω 
 
 	- τα φυλλα αφου πρωτα τα εχουμε λαδωσει.Ολα τα φυλλα που εξεχουν τα γυριζουμε προς τα μεσα.Τελος την χαραζουμε,
 
 	- ριχνουμε λαδακι,και την ραντιζουμε με νερακι.
 
 	- 
 
 	- Εχουμε προθερμανει τον φουρνο,και την ψηνουμε στους 200 βαθμους στον αερα
 
 	- για 1 ωρα περιπου.
 
                         
                        Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 8 Αυγούστου 2010
                     
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια