Χτυπαμε στο μιξερ τα 400 ml κρεμα γαλακτος σε σαντιγι και την χωριζουμε σε 2 ισα μερη.
Λιωνουμε σε μπεν μαρι η'σε φουρνο μικροκυματων τα 100 γρ. σταγονες φραουλας και αφηνουμε να πεσει εντελως η θερμοκρασια τους.
Στο ενα μερος σαντιγις προσθετουμε τις λιωμενες σταγονες φραουλας και ανακατευουμε.
Προσθετουμε τα 50 γρ.σταγονες φραουλας και τα 50 γρ.σταγονες γαλακτος και ανακατευουμε.
Στο αλλο μισο μερος σαντιγις προσθετουμε την νουτελα ανακατευουμε.
Και τελος προσθετουμε τα υπολοιπα 50 γρ.σταγονες φραουλας και τα 50 γρ.σταγονες γαλακτος και ανακατευουμε.
Σε ταψακι 25χ25 στρωνουμε για βαση 12 σφολιατινια.
Απο πανω στρωνουμε οποια κρεμα σαντιγις θελουμε
Καλυπτουμε πανω απο την κρεμα αλλη μια στρωση με σφολιατινια
Στρωνουμε την δευτερη κρεμα
Καλυπτουμε με αλλη μια στρωση σφολιατινια
Χτυπαμε στο μιξερ τα 600 ml κρεμα γαλακτος με 4 γεματες κουταλιες σουπας ζαχαρη αχνη σε αφρατη σαντιγι
και τελος καλυπτουμε το γλυκο μας.Διακοσμουμε το γλυκο αναλογα το γουστο μας.
Παγωνουμε το γλυκο τουλαχιστον 3 ωρες στο ψυγειο μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ