Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια λεκανη κοσκινιζουμε το αλευρι,

- προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα
εκτος απο το γαλα.Ανακατευουμε,

- ριχνουμε λιγο λιγο το γαλα

- και ζυμωνουμε
μεχρι ζυμη να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα και να μην κολλαει στα χερια.
Αν κολλαει,πασπαλιζουμε λιγο αλευρι.

- Αφηνουμε το ζυμαρι στο μπολ καλα
σκεπασμενο για να μην πετσιασει η ζυμη,και να διπλασιαστει σε ογκο 1 ωρα.

- Αφου φουσκωσει

- την αδειαζουμε στον παγκο μας και την ζυμωνουμε για
λιγο απαλα

- .Την χωριζουμε σε 6 κομματια ομοια.

- Πλαθουμε καθε κομματι σε στρογγυλο ψωμακι.
Αλευρωνουμε μια λαμαρινα η'στρωνουμε μια λαδοκολλα,βαζουμε τα ψωμακια,
τα σκεπαζουμε με πετσετα και τα αφηνουμε παλι να διπλασιαστουν σε ογκο
περιπου 40 λεπτα.

- Τοτε τα ραντιζουμε με νερο με τα δαχτυλα,
πασπαλιζουμε με σουσαμι

- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180
βαθμους σε αντιστασεις για 45 λεπτα περιπου μεχρι να ροδισουν.
Μπορουμε να τα γεμισουμε με οτι τραβαει η ορεξη μας..μπιφτεκι,τυρι
μαρουλακι ντοματα πατατουλες μαγιονεζα,κετσαπ,μουσταρδα..
και ετοιμο το χαμπουργκερ..δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ετοιμα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 17 Μαρτίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια