Ενα ιδιαιτερο γευστικο πιατο για το Πρωτοχρονιατικο τραπεζι σας και οχι μονο.Πεντανόστικα Ρολά Γαλοπούλας γεμισμένα με πραγματικά Υπέροχα υλικά.
Αφου εχουμε πλυνει και στεγνωσει απο νερα τα φιλετα μας,τα απλωνουμε σε ξυλο κοπης και τα πασπαλιζουμε με αλατοπιπερο και σκορδο σκονη στην ποσοτητα που θελουμε.
Ανακατευουμε με το τυρι κρεμα τις δυο κουταλιες σουπας μουσταρδα και τις απλωνουμε με χαδι επανω στα φιλετα.
Απο πανω πασπαλιζουμε το τριμμενο τυρι.
Στη συνεχεια απλωνουμε τις φετες μπεικον τα κρεμμυδακια,ανηθο,ξυσμα πορτοκαλιου,και φιστικι Αιγινης.
Αρχιζουμε και διπλωνουμε σε ρολακια τα φιλετα μας και τα δενουμε με σπαγγο.
Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε ελαχιστο ελαιολαδο, βαζουμε πρωτα το ενα ρολακι
και το θωρακιζουμε απο ολες τις μεριες ισα να παρει χρωμα.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια και για το δευτερο φιλετο.
Κατοπιν τα βαζουμε στη γαστρα μας και τα περιχυνουμε με το χυμο πορτοκαλιων,το ελαιολαδο και 1/2 νεροποτηρο νερο.Κλεινουμε το καπακι και ψηνουμε για 1 1/2 ωρα.(αναλογα το φουρνο μας)
Τελος και αφου εχουν ψηθει τα ρολακια μας παιρνουμε με προσοχη το ζουμακι τους και το βαζουμε σε κατσαρολιτσα συμπληρωνοντας λιγο νερο αν θελουμε μεγαλυτερη ποσοτητα σαλτσας ,το χυμο λεμονιων με το κορν φλαουρ οπου εχουμε διαλυσει μεσα στο χυμο.
Ανακατευουμε σε μετρια θερμοκρασια μεχρι να εχουμε μια δεμενη σαλτσα στα γουστα μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα