Βαζουμε το νερο σε κατσαρολα να βρασει.Ριχνουμε τις γαριδες και αφηνουμε να βρασουν για 3 λεπτα.
Στην συνεχεια σουρωνουμε το νερο σε λεκανη αφαιρωντας πρωτα τις γαριδες με κουταλα.
Ξαναβαζουμε το σουρωμενο νερο στην κατσαρολα να βρασει,ριχνουμε το αναλογο αλατι και προσθετουμε τα ζυμαρικα μας.
Οταν βρασουν απλα τα σουρωνουμε και τοποθετουμε τα ζυμαρικα σε μεγαλη σαλατιερα.
Εχουμε καθαρισει τις γαριδες απο το κελυφος και το μαυρο ενντερακι που υπαρχει στη ραχη τους και τις
προσθετουμε στα ζυμαρικα μας. Ψιλοκοβουμε τα κρεμμυδακια μας τον ανηθο και τα προσθετουμε στην σαλατα μας.
Χτυπαμε στο μουλτι την κρεμα τυριου με τη μουσταρδα,το ελαιολαδο το χυμο λεμονιου και τα ριχνουμε στη σαλατα.
Προσθετουμε μπολικο πιπερι ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν ολα τα υλικα,και τελος προσθετουμε το ξυσμα
λεμονιου και απολαμβανουμε την υπεροχη και πεντανοστιμη σαλατα μας.

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
Μπακαλιαρος Τηγανητος με Κουρκουτι Φανταστικο