Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και ριχνουμε κρεμμυδι,σκορδο πρασινη πιπερια

- και τα σωταρουμε λιγο.

- Προσθετουμε τις μελιτζανες και τα σωταρουμε ολα μαζι

- μεχρι να μαραθουν οι μελιτζανες.

- Σβηνουμε με το κρασι,περιμενουμε λιγο να εξατμιστει το αλκοολ,

- και προσθετουμε τις ντοματες,την πολτοποιημενη πιπερια φλωρινης,την καπαρη,ελιες

- μαιντανο,δυοσμο,βασιλικο,την κανελα, το μοσχοκαρυδο

- το ζεστο νερο

- και αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να μαλακωσουν οι μελιτζανες και δεσει η σαλτσουλα.
Στο διαστημα αυτο βραζουμε τις βιδες σε αλατισμενο βραστο νερο al dente.
Αφου εχει ετοιμαστει η σαλτσα
ριχνουμε το αναλογο αλατι την ριγανη ανακατευουμε την αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις και εναι ετοιμη

- για να την σερβιρουμε επανω στις βρασμενες βιδες με μπολικο τυρι της αρεσκειας μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 23 Οκτωβρίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως