Υπεροχα σε γευση,αρωμα,εμφανιση,πανευκολα σοκολατακια με αμυγδαλοπαστα γεμιστα με ολοκληρα γλασαρισμενα κερασια. Δικα σας!!!
τοποθετουμε στο κεντρο απο ενα κερασακι
το κλεινουμε μεσα
και το πλαθουμε σε στρογγυλο σχημα.
Κραταμε λιγο να στραγγιξει απο την περιττη σοκολατα
και τα τοποθετουμε σε λαδοκολλα οπου εχουμε στρωσει





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ