Ναι ειναι απο εκεινα τα γλυκισματα που ο τιτλος και μονο τα αντιπροσωπευει και με το παραπανω. Η σοκολατα πραλινας και το καβουρντισμενο φουντουκι τοσο οσο πρεπει σε ταξιδευει σε γλυκες γευστικες περιπλανησεις.
Βαζουμε στον καδο του μιξερ τη ζαχαρη με το βουτυρο και τα χτυπαμε να ενωθουν.
Στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα.
Τελος προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα
Χτυπωντας τα καλα να ομογενοποιηθουν.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε ταψακι Νο28χ21 και ριχνουμε το μιγμα.
Ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα 30 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
Σε κατσαρολιτσα ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος και οταν ερθει σε σημειο βρασμου αφαιρουμε απο την φωτια και προσθετουμε την κομματιασμενη κουβερτουρα ανακατευοντας πολυ καλα να λιωσει.
Τελος προσθετουμε το βουτυρο ανακατευοντας το να λιωσει.
Με μια κουταλα περιχυνουμε το γλασο επανω στο γλυκο μας.
Πασπαλιζουμε ολη την επιφανεια με τα 50 γρ. καβουρντισμενα φουντουκια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη