Η απολυτη θεικη σοκολατενια αμαρτια που θα σας ξετρελανει!!! Δοκιμαστε και απολαυστε την καθε μπουκια!!!
 Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με την ζαχαρη μεχρι να ενωθουν τα υλικα,
Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με την ζαχαρη μεχρι να ενωθουν τα υλικα, και στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα.
και στην συνεχεια προσθετουμε ενα ενα τα αυγα συνεχιζοντας το χτυπημα. Τελος προσθετουμε το ξυσμα μανταρινιων με το κονιακ χτυπαμε λιγο ακομα
Τελος προσθετουμε το ξυσμα μανταρινιων με το κονιακ χτυπαμε λιγο ακομα και ριχνουμε το μιγμα στο μπολ οπου εχουμε ανακατεψει ολα τα στερεα υλικα.
και ριχνουμε το μιγμα στο μπολ οπου εχουμε ανακατεψει ολα τα στερεα υλικα. Ανακατευουμε
Ανακατευουμε προσθετουμε και την λιωμενη κουβερτουρα ανακατευουμε και παλι πολυ καλα ομως να ενωθουν τα υλικα μας.
Το μιγμα μας θα ειναι σχετικα σφιχτο.
προσθετουμε και την λιωμενη κουβερτουρα ανακατευουμε και παλι πολυ καλα ομως να ενωθουν τα υλικα μας.
Το μιγμα μας θα ειναι σχετικα σφιχτο.
 Βουτυρωνουμε πολυ καλα ταψι Νο28χ21 ριχνουμε το μιγμα και το στρωνουμε ομοιομορφα σε ολο το ταψι
Βουτυρωνουμε πολυ καλα ταψι Νο28χ21 ριχνουμε το μιγμα και το στρωνουμε ομοιομορφα σε ολο το ταψι και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα για 35 λεπτα.
Αφηνουμε να κρυωσει εντελως το γλυκο αφου ψηθει.
και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα για 35 λεπτα.
Αφηνουμε να κρυωσει εντελως το γλυκο αφου ψηθει. Σε κατσαρολιτσα βαζουμε ολα τα υλικα για την γκαναζ να λιωσουν
Σε κατσαρολιτσα βαζουμε ολα τα υλικα για την γκαναζ να λιωσουν ανακατευοντας μεχρι να δουμε οτι εχει πηξει.
Αφαιρουμε απο την φωτια και  την αφηνουμε στην ακρη.
ανακατευοντας μεχρι να δουμε οτι εχει πηξει.
Αφαιρουμε απο την φωτια και  την αφηνουμε στην ακρη. Ετοιμαζουμε το σιροπι:
Βαζουμε ζαχαρη, νερο και βανιλια ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη και αφηνουμε να παρει βραση.
Ετοιμαζουμε το σιροπι:
Βαζουμε ζαχαρη, νερο και βανιλια ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη και αφηνουμε να παρει βραση. Απο την ωρα του βρασμου το αφηνουμε να βρασει για 3 λεπτα  το αποσυρουμε απο την φωτια και προσθετουμε το κονιακ με το λεμονι.
Απο την ωρα του βρασμου το αφηνουμε να βρασει για 3 λεπτα  το αποσυρουμε απο την φωτια και προσθετουμε το κονιακ με το λεμονι. Κοβουμε το γλυκο σε κομματια σε σχημα παστας
Κοβουμε το γλυκο σε κομματια σε σχημα παστας και με κουταλα σιροπιαζουμε ομοιομορφα ολο το γλυκο.
και με κουταλα σιροπιαζουμε ομοιομορφα ολο το γλυκο.
 Προσθετουμε απο πανω και την σοκολατα γκαναζ γαρνιρουμε με το τριμμενο καρυδι  και αφηνουμε το γλυκο να κρυωσει να τραβηξει το σιροπι του και απολαμβανουμε την καθε του μπουκια.
Προσθετουμε απο πανω και την σοκολατα γκαναζ γαρνιρουμε με το τριμμενο καρυδι  και αφηνουμε το γλυκο να κρυωσει να τραβηξει το σιροπι του και απολαμβανουμε την καθε του μπουκια.










ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ