
και στην συνεχεια σε
χαμηλη φωτια ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε καλα.
Αποσυρουμε απο την φωτια και ριχνουμε τους χοντροκομμενους
ξηρους καρπους,
τα μπισκοτα σε σκονη,
τις σταφιδες ανακατευουμε και τα αφηνουμε
για λιγο να σταθει σαν υλικο.
















ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα