κοβουμε σε μπουκιτσες τα φιλετακια
ε 1 μπολ βαζουμε το αλευρι με το αναλογο αλατι πιπερι και ανακατευουμε.χτυπαμε 2 αβγα και σε ενα αλλο βαζουμε την τριμμενη φρυγανια με το σουσαμι και το σκορδο και τα ανακατευουμε.
Παιρνουμε ενα ενα κομματι το βουταμε πρωτα στο αλευρι,μετα στα αβγα,
και τελος στην φρυγανια με το σουσαμι,
τις ριχνουμε στο ζεστο λαδι σε μετρια φωτια και τις τηγανιζουμε καλα και απο τις δυο μεριες,και τις βαζουμε στην συνεχεια σε απορροφητικο χαρτι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ