-Δε μου λες... -Μάλιστα... -Εσεις..εσεις εδω φτιαχνετε ενα ..ειναι ολο ετσι..σαντιγι που χει απο κατω σοκολατα...οχι,απο πανω σοκολατα...κι εχει ολο..ειναι ολο μεσα σ ενα γυαλινο μπωλ..... -ΑΑΑ προφιτερολ κυριε... -Πως το πες; -Προ-φι-τε-ρολ... -τροφ... -Οχι τροφιλερολ κυριε...ΠΡΟφιτερολ...να σας μαθω!!! -Οχι!!!Δεν θελω να το μαθω,θελω να το φαω!!! ...Σας θυμησε τιποτα ο παραπάνω διάλογος;Αν ναι,εισαστε στο σωστό μέρος!!!Μονο που εδώ,θα σας μάθω και πώς φτιάχνεται(για οσους/ες δεν ξέρουν)!!! Πρόκειται για ένα κλασσικό πανεύκολο και πανω απ όλα πεντανόστιμο γλυκάκι!!!Παμε λοιπόν να το φτιάξουμε και να το απολαυσουμε!!!

ανακατευοντας απαλα με σπατουλα να απορροφηθει,
και σκεπαζετε με διαφανη μεμβρανη ακουμπωντας την επανω στην επιφανεια της,ωστε να αποτρεψετε την δημιουργια κρουστας.
Με ενα μαχαιρακι τρυπατε το κατω μερος απο τα σουδακια,
γεμιζετε το κορνε με την κρεμα και τα γεμιζετε.
Εχετε προμηθευτει μπολακια η'αν θελετε ενα μεγαλο μπολ,βαζετε μια στρωση κρεμα ζαχαροπλαστικης,2 σουδακια
και λιγη κρεμα παλι απο πανω.
Βαζετε σε κατσαρολακι την κρεμα γαλακτος να ερθει σε σημειο βρασμου και την αφαιρειτε αμεσως και την προσθετε τε στην κομματιασμενη κουβερτουρα οπου εχετε σε αλλο μπολ
και αρχιζετε με το συρμα να την ανακατευετε μεχρι να λιωσει
και να παρει μια γυαλαδα.
Βαζετε απο μια στρωση σοκολατα σε καθε μπολακι και τα τοποθετειτε στο ψυγειο να παγωσουν.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα