Τα συγκεκριμενα μπισκοτα ειναι δημιουργια της κορης μου. Οταν ανοιξε την μπισκοτιερα να μου δωσει να δοκιμασω ξεχυθηκε στο χωρο απιστευτο αρωμα και δαγκωνοντας το ξετρελαθηκα απο την γευση. Εχουν απιστευτο αρωμα και γευση λες και τρως μελομακαρονα. Αξιζει να μπειτε σε αυτο τον γλυκο κοπο να τα φτιαξετε.
Σε μπολ βαζουμε το ελαιολαδο με τους χυμους πορτοκαλιων-μανταρινιων το ξυσμα τους,μελι,κανελα γαρυφαλλο βανιλιες και ανακατευουμε.
Στην συνεχεια προσθετουμε τα αλεσμενα μουσλι (τα εχουμε μετρια αλεσει στο μουλτι) και τις νιφαδες βρωμης τις οποιες εχουμε αλεσει και αυτες στο μουλτι πολυ καλα να γινουν σαν αλευρι.
Τελος προσθετουμε τις σταφιδες και ανακατευουμε πολυ καλα.
Και εχουμε ενα πηχτο μιγμα.
Στρωνουμε αντικολλητικη λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου μας και βαζουμε απο μια κουταλια γεματη μιγμα,και με την αναποδη μερια του κουταλιου μας τα ισιωνουμε λιγο.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα περιπου.Τα βγαζουμε και τα βαζουμε επανω σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ