Καιμε μια μια τις μελιτζανες στο γκαζακι μας μεχρι να μαυρισουν και μαλακωσουν.Τις αφηνουμε λιγο να κρυωσουν να μην καουμε και τις ξεφλουδιζουμε.
Τις βαζουμε σε σουρωτηρι και με πιρουνι τις πιεζουμε να φυγουν τα υγρα τις ψιλοκοβουμε και τις βαζουμε σε μπολ.
Προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα μεσα στις μελιτζανες και ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα.
Σε μια ταρτιερα Νο28 απλωνουμε την σφολιατα και στρωνουμε ομοιομορφα το μιγμα μας.Πασπαλιζουμε λιγο τυρι στην επιφανεια και γυριζουμε το φυλλο σφολιατας που εξεχει απο την ταρτα προς τα μεσα διπλωνοντας την σε κοθρο.
Ψηνουμε την ταρτα σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 35-40 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο