Πιστευω πως ενα πεντανοστιμο,ευκολο,γρηγορο και δροσερο γλυκο... σιγουρα γινεται και αγαπημενο. Απολαυστε το !!!
Σε ταπερ η'ταψακι 20 επι 20 στρωνουμε 12 μπισκοτα με την επικαλυψη σοκολατας απο κατω.
Σε κατσαρολακι βαζουμε το γαλα με την κρεμα γαλακτος,
και μολις παρουν μια βραση
κατεβαζουμε απο την φωτια και προσθετουμε το ζελε
και ανακατευουμε πολυ καλα
μεχρι να διαλυθει.
Αφηνουμε να πεσει αρκετα η θερμοκρασια και κατοπιν το βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσει καλα,οχι να πηξει εντελως.Στην συνεχεια προσθετουμε τις κομμενες φραουλες και τις σταγονες κουβερτουρας ανακατευουμε
και προσθετουμε την κρεμα επανω απο τα μπισκοτα.
Στρωνουμε ομοιομορφα την κρεμα και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα μπισκοτα,αυτη την φορα τα μπισκοτα με την σοκολατα θα ειναι απο πανω.







ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα