Σε λεκανιτσα βαζουμε το αλευρι και ολα τα υπολοιπα υλικα και προσθετουμε λιγο λιγο το χλιαρο νερακι.
Ζυμωνουμε μεχρι να σχηματισουμε μια ωραια μαλακη ζυμη.Την αφηνουμε ενα μισαωρο να ξεκουραστει.
Σε αλλη λεκανιτσα τοποθετουμε ολα τα υλικα της γεμισης.
Τωρα ανοιγουμε με τον πλαστη μας και με την βοηθεια αλευριου η'νισεστε ενα φυλλο μεγαλο και κοβουμε στενομακρες λωριδες,η' αν εχετε μηχανη φυλλου οπως εγω ακομα καλυτερα να φτιαξετε τις λωριδες.
Στρωνουμε μια μια λωριδα στον παγκο μας,και βαζουμε με μια αποσταση μεταξυ τους απο μια κουταλια γεμιση.
Αλειφουμε με νερακι γυρω γυρω και τα πλαινα της ζυμης και κλεινουμε την λωριδα.
Και με την ροδα κοπης ζυμης κοβουμε το καθε πιτακι σε κομματια.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας.
Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε λιγα λιγα πιτακια.
Τηγανιζουμε και απο τις δυο πλευρες μεχρι να χρυσισουν καλα.
Αφαιρουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι.Σερβιρουμε οσο ειναι ζεστα,αλλα και κρυα ειναι ακομα πεντανοστιμα.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορουμε να βαλουμε οποια αλμυρη γεμιση θελουμε ακομα και γλυκια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια