Τραγανα μπουτακια πανε κοτοπουλου στο φουρνο με μυρωδικα και τυρι πεκορινο στο παναρισμα τους για εξτρα νοστιμια... Απολαυστε τα!!!
Αφου πλυνουμε και στεγνωσουμε πολυ καλα τα κοπανακια μας σε απορροφητικο χαρτι, εχουμε ετοιμασει σε διαφορετικα μπολ αλευρι,αυγα και φρυγανια οπου μεσα στην φρυγανια εχουμε ριξει το τριμμενο τυρι και ολα τα υπολοιπα μυρωδικα και τα ανακατευουμε πολυ καλα.
Παιρνουμε ενα ενα κοπανακι κοτοπουλου και το αλευρωνουμε πολυ καλα,
κατοπιν το βουταμε στο αυγο και απο τις δυο πλευρες
και τελος απο την φρυγανια.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα μπουτακια.
Τοποθετουμε στην λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει αντικολλητικη λαδοκολλα ολα τα κοπανακια






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ