Μέθοδος Εκτέλεσης
                            
 	- Βαζουμε τα πλυμενα και χωρις νερα πα'ι'δακια σε μπολ,τα αλατιζουμε καλα,ριχνουμε το καρινο,
 
 	
 
 	- μουσταρδα,μαγιονεζα,το ψιλοκομμενο σκορδο
 
 	
 
 	-  τα ανακατευουμε πολυ καλα και τα βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωριτσα να μαριναριστουν.
 
 	
 
 	- Στην συνεχεια κοβουμε στο μουλτι τα κορν φλεικς και τα ανακατευουμε με το τρυμμενο τυρι.
 
 	
 
 	- Βγαζουμε το κοτοπουλο απο το ψυγειο,ριχνουμε το μελι,
 
 	
 
 	- ανακατευουμε,και παιρνουμε ενα ενα κομματι και το παναρουμε στα κορν φλεικς.
 
 	
 
 	- Τα βαζουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα και την εχουμε αλειψει με ελαιολαδο,τα ψεκαζουμε με ελαιολαδο
 
 	
 
 	-  και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 1 ωρα περιπου αναλογα τον φουρνο μας.
 
 	
 
 	- Τα σερβιρουμε ζεστα,με μουσταρδα και μαγιονεζα στο πιατο και σαλατα εποχης!!!
 
                         
                        Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 20 Νοεμβρίου 2013
                     
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ