Πεντανόστιμες Πατάτες Φούρνου τραγανές και Νηστίσιμες.Πολύ εύκολες και γρήγορες να τις φτιάξετε και πάνω απ'όλα Οικονομικές. Αν δέ θέλετε να τις φτιάξετε Νηστίσιμες, μπορείτε να προσθέσετε Παρμεζάνα στο μείγμα, ή να αντικαταστήσετε το τριμμένο ψωμί με Παρμεζάνα. Η Επιλογή δική σας.Το αποτέλεσμα σε ότι και να διαλέξετε θα είναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ. Καλή Επιτυχία.
Αφού έχουμε πλύνει πολύ καλά τις πατάτες μας εξωτερικά με ένα σφουγγαράκι και τις έχουμε σκουπίσει απο τα νερά τις κόβουμε στη μέση κάθετα και μετά σε φέτες κυδωνάτες.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και μερικά παγάκια και τις αφήνουμε για μισή ωρίτσα.
Στη συνέχεια τις σουρώνουμε και τις σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Τις τοποθετούμε πάλι στο μπόλ και προσθέτουμα όλα τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, το σκόρδο σκόνη, πάπρικα καπνιστή, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι,
το τριμμένο ψωμί(ή/ την παρμεζάνα)
και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Εχουμε βάλει λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου μας και τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη.
Θα τις ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον Αέρα στους 200 βαθμούς για 45-50 λεπτά.
Τις απολαμβάνουμε ζεστές ζεστές.Καλή Ορεξη και καλή επιτυχία.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ