Ποιος δεν λατρευει αυτη την σοκολατα γαλακτος με την αφρατη λευκη και ροζ μους με γευση φραουλας? Απο μικρα παιδακια τρεχαμε στα περιπτερα να αγορασουμε και να γευτουμε αυτη την εθιστικη σοκολατα. Αν θελετε λοιπον ενα τετοιο γλυκισμα για την οικογενεια,για τις ημερες γιορτης που θελετε να προσφερεται στους καλεσμενους σας,αλλα και για δωρακι στα αγαπημενα σας προσωπα που πιστεψτε με θα το εκτιμησουν παρα πολυ,φτιαξτε αυτα τα γεμιστα τρουφακια με γευση και γεμιση kiss!!!
Βαζουμε τα μπισκοτα μαζι με τις πεντε kiss στο μουλτι και τα θρυμματιζουμε.
Σε κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γαλακτος σε μετρια προς χαμηλη φωτια να ζεσταθει και προσθετουμε την κομματιασμενη κουβερτουρα.
Ανακατευουμε πολυ καλα μεχρι να λιωσει η κουβερτουρα και αφαιρουμε απο την φωτια.
Προσθετουμε τα θρυμματισμενα μπισκοτα με τις 5 kiss και την αχνη ζαχαρη.
Ανακατευουμε πολυ καλα μεχρι να δουμε ενα πηχτο χυλο.Βαζουμε το μειγμα μας σκεπασμενο στο ψυγειο μας για 1 ωρα μεχρι να παγωσει.
Στην συνεχεια με ενα κουταλακι γλυκου κοβουμε απο το μιγμα μας σε μεγεθος ενος καρυδιου το ανοιγουμε στην παλαμη μας και προσθετουμε απο ενα μικρο κομματακι kiss που εχουμε κοψει απο τις υπολοιπες πεντε σοκολατες που ειχαμε αφησει το κλεινουμε μπαλακι
και το ρολαρουμε στην τρουφα.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας.
Διατηρουνται στο ψυγειο μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ