Υπεροχα τρουφακια με σπιτικη καραμελα και ξηρους καρπους (φουντουκια με πινατς) δινουν μια ιδιαιτερη και ξεχωριστη γευση,που σιγουρα δεν θα μεινετε μονο σε ενα. Ιδανικα για κερασμα σε καθε εορταστικη περισταση!!! Απολαυστε τα!!!
Αφου ετοιμασουμε τους ξηρους καρπους και τα μπισκοτα τα τριμμενα τα βαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε το κονιακ,ανακατευουμε καλα να ποτιστει ολο το μιγμα
και ετοιμαζουμε την καραμελα οπως ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, τοτε ριχνουμε τους ξηρους καρπους στην καραμελα,
ανακατευοντας καλα
εχοντας ενα πηχτο μιγμα.
Το βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει για να σφιξει να μπορεσουμε να τα πλασουμε.
Τα πλαθουμε σε στρογγυλο σχημα,τα αραδιαζουμε σε ενα δισκο στρωμενο με λαδοκολλα και τα βαζουμε παλι στο ψυγειο για λιγο να παγωσουν
και κατοπιν μεσα στην τρουφα
και τα ντυνουμε.
Τα βαζουμε σε χαρτινες θηκουλες και τα διατηρουμε κλειστα σε ταπερ στο ψυγειο.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ