Σε μια Κατσαρολίτσα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος,το βούτυρο, την κουβερτούρα, την άχνη ζάχαρη
και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Αφού λιώσουν τα υλικά μας προσθέτουμε τα κάστανα τα οποία πρώτα έχουμε βράσει και καθαρίσει και τα έχουμε πολτοποιήσει στο μούλτι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά, αφαιρούμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ και τα καρύδια.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει
Αφού παγώσει το μίγμα μας, πλάθουμε μπαλάκια,
βουτάμε την παλάμη μας στο κονιάκ
και τα κυλάμε μέσα στην τρούφα να κολλήσει πάνω τους
Τα τοποθετούμε σε καραμελόχαρτα και τα διατηρούμε στο ψυγείο μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ