 Βαζουμε στον καδο του μιξερ ολα τα αλευρια,ζαχαρη,αλατι,ελαιολαδο και την μαγια οπου την εχουμε θρυμματισει με τα χερια μας,και βαζουμε σε λειτουργια το μιξερ μας στην ελαχιστη ταχυτητα για να αναδευτουν τα υλικα.
Βαζουμε στον καδο του μιξερ ολα τα αλευρια,ζαχαρη,αλατι,ελαιολαδο και την μαγια οπου την εχουμε θρυμματισει με τα χερια μας,και βαζουμε σε λειτουργια το μιξερ μας στην ελαχιστη ταχυτητα για να αναδευτουν τα υλικα. Κατοπιν και ενω ειναι σε λειτουργια το μιξερ προσθετουμε λιγο λιγο το χλιαρο (ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ) νερο μεχρι να σχηματιστει η ζυμη.Τοτε αυξανουμε την ταχυτητα του μιξερ και ζυμωνουμε για 4-5 λεπτα.
Κατοπιν και ενω ειναι σε λειτουργια το μιξερ προσθετουμε λιγο λιγο το χλιαρο (ΟΧΙ ΚΑΥΤΟ) νερο μεχρι να σχηματιστει η ζυμη.Τοτε αυξανουμε την ταχυτητα του μιξερ και ζυμωνουμε για 4-5 λεπτα. Στην συνεχεια προσθετουμε το ζαμπον την φετα.
Στην συνεχεια προσθετουμε το ζαμπον την φετα. Ζυμωνουμε για 2-3 λεπτα να ενσωματωθουν τα τελευταια υλικα που προσθεσαμε.
Ζυμωνουμε για 2-3 λεπτα να ενσωματωθουν τα τελευταια υλικα που προσθεσαμε. Βαζουμε την ζυμη στον παγκο της κουζινας μας και την πλαθουμε σε φρατζολα οσο ειναι το μεγεθος της μακροστενης φορμας που θα την βαλουμε.
Βαζουμε την ζυμη στον παγκο της κουζινας μας και την πλαθουμε σε φρατζολα οσο ειναι το μεγεθος της μακροστενης φορμας που θα την βαλουμε. Σε μια μακροστενη φορμα Νο36χ12 βαζουμε μια λαδοκολλα και την αλειφουμε ελαχιστα με ελαιολαδο πατο και πλαινα και τοποθετουμε την ζυμη μας.
Σε μια μακροστενη φορμα Νο36χ12 βαζουμε μια λαδοκολλα και την αλειφουμε ελαχιστα με ελαιολαδο πατο και πλαινα και τοποθετουμε την ζυμη μας. Την αφηνουμε σε πολυ ζεστο μερος του σπιτιου μας σκεπασμενη μεχρι να διπλασιαστει σε ογκο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις για 35-40 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
Την αφηνουμε σε πολυ ζεστο μερος του σπιτιου μας σκεπασμενη μεχρι να διπλασιαστει σε ογκο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στις αντιστασεις για 35-40 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας) Μολις ψηθει ξεφορμαρουμε αμεσως και βαζουμε το ψωμι σε σχαρα να κρυωσει πολυ καλα για να κοπει σε φετες.
Μολις ψηθει ξεφορμαρουμε αμεσως και βαζουμε το ψωμι σε σχαρα να κρυωσει πολυ καλα για να κοπει σε φετες. 
  
  
  
  
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια