Υπεροχα,Μοσχομυρωδατα και αφρατα κεφτεδακια με μπολικα μυρωδικα και αναμεικτο κιμα που κανει την διαφορα τοσο σε γευση αλλα και στο ποσο αφρατα ειναι...Μια δοκιμη θα σας πεισει και θα γινουν τα αγαπημενα σας!!!
Σε ενα μπολ βαζω ολα τα υλικα και τα ζυμωνω πολυ καλα
σκεπαζω το μπολ και το βαζω στο ψυγειο για να ενωθουν ολα τα υλικα και αρωματα των μυρωδικων.
Ζεσταινω σε αντικολλητικο τηγανι το λαδι
παιρνω μια ποσοτητα απο τον κιμα στα χερια μου και πλαθω στρογγυλους κεφτεδες τους πιεζω λιγο να πλατυνουν
αλευρωνω καλα τιναζω το περιττο αλευρι
και τηγανιζω στην αρχη σε δυνατη φωτια και στην συνεχεια σε μετρια για να μην αρπαξουν.
Τους τηγανιζω καλα και απο τις δυο πλευρες να παρουν ωραιο χρωμα
Τους αφαιρω με τρυπητη κουταλα σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περιττα λαδια
Και τους σερβιρω ζεστους ζεστους με τηγανιτες πατατουλες και σαλατα εποχης.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ