Μπιφτεκια σε σχημα ταρτας γεμιστα με κιτρινα τυρια η'μπεσαμελ. Τα λογια ειναι περιττα για να σας περιγραψω την ατελειωτη μυρωδια και γευση τους. Απολαυστε τα!!!
Βαζουμε ολα τα υλικα σε λεκανιτσα και τα ζυμωνουμε πολυ πολυ καλα.
Σκεπαζουμε τον κιμα μας και τον βαζουμε στο ψυγειο για μια ωρα.
Κατοπιν παιρνουμε τις ειδικες θηκες για κεκακια τις λαδωνουμε πολυ καλα με ελαιολαδο.
Παιρνουμε ενα μερος κιμα στα χερια μας το πλαθουμε,το πατικωνουμε στην παλαμη μας και ντυνουμε την καθε θηκη.
Αφου τελειωσουμε τα τρυπαμε με πηρουνι σε ολα τα σημεια και τα προψηνουμε για 20 λεπτα στους 180 βαθμους στον αερα.
Κατοπιν τα αφαιρουμε τα γεμιζουμε με τα τυρια στο κεντρο τους,η'μπεσαμελ και ψηνουμε μεχρι να παρουν χρωμα τυρια και μπεσαμελ.Αφηνουμε λιγο να σταθουν,και με μαχαιρακι προσπαθουμε κυκλικα να τα ξεκολλησουμε απο τα πλαινα. Σερβιρουμε με πατατουλες τηγανιτες και σαλατα εποχης. Ιδανικα και για μπουφε,παρτυ γενεθλιων.




ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ