Ευκολο,γρήγορο κολασμένο παγωτό Lacta αμυγδάλου έτοιμο σε 5΄μόλις λεπτά. Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Δικό σας!!!
Βάζουμε στο Μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να πάρει την υφή γιαουρτιού.
Τώρα προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα,
την κρέμα Lacta,
και ξαναχτυπάμε να αναδευτούν όλα τα υλικά για 1 λπερίπου λεπτό.
Προσθέτουμε και τα καβουρδισμένα Αμύγδαλα και με μια μαρίζ ανακατεύουμε καλά και το παγωτό μας είναι έτοιμο.
Το Τοποθετούμε σε μεταλλικό ή/ πλαστικό σκεύος με καπάκι στην κατάψυξη να παγώσει πολύ καλά και μετά το απολαμβάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη