Σε μπολ προσθετουμε το καλαμποκελαιο,τον χυμο πορτοκαλι,την ζαχαρη και ανακατευουμε με αβγοδαρτη να λιωσει η ζαχαρη.
Στην συνεχεια προσθετουμε το ξυσμα πορτοκαλιου,την βανιλια,το αλατι με το μπεικιν παουντερ και ανακατευουμε.
Τελος προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι ανακατευοντας.
Παιρνουμε θηκες σιλικονης και γεμιζουμε τα 3/4 καθε θηκης με το μιγμα και στο κεντρο πιεζουμε απο ενα πλακακι πραλινας.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 25 λεπτα περιπου αναλογα τον καθε φουρνο.
Αφηνουμε να σταθουν λιγο... τα αφαιρουμε απο τις θηκες και τα αφηνουμε να κρυωσουν σε σχαρα πολυ καλα
και τα πασπαλιζουμε απο πανω με αχνη ζαχαρη.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ