Πεντανοστιμος και μερακλιδικος μεζες για να τον απολαυσετε ειτε με την οικογενεια σας ειτε με φιλους καρδιακους με μπολικο κρασακι,τσιπουρακι η΄μπυριτσα.
Σε αντκολλητικο τηγανι βαζουμε 200 ml νερο και ριχνουμε τα πρασα να ζεματιστουν.
Μολις εξατμιστει το νερο προσθετουμε τις πιπεριες
Κατοπιν τα λουκανικα και τα σωταρουμε μεχρι να μαραθουν και να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα τα λουκανικα(θερμοκρασια φωτιας μετρια)
Σβηνουμε με το κρασι.
Περιμενουμε να εξατμιστει το αλκοολ και προσθετουμε την τοματα,αλατι,πιπερι,ριγανη
Την φετα ,ανακατευουμε και αποσυρουμε απο την φωτια.
Σε πηλινο ταψακι αδειαζουμε το φαγητο μας και προσθετουμε απο πανω το κασερι.
Ψηνουμε για μιση ωριτσα στο φουρνο μεχρι να λιωσει το κασερι και παρει ενα ωραιο ροδοκοκκινο χρωμα.(180 βαθμους στον αερα)Τελος αφου βγει απο το φουρνο πασπαλιζουμε με ψιλοκομμενο μαιντανο,σερβιρουμε ζεστο το μεζεδακι μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ