Ετοιμη σε πεντε λεπτα για να μπει στο φουρνο να ψηθει. Οσο 'τεμπελικη'(γρηγορη) τυροπιτα και αν ειναι τοσο πεντανοστιμη και μυρωδατη ειναι. Σας βγαζει απο δυσκολες στιγμες που δεν ξερετε τι να φτιαξετε τοσο για την οικογενεια αλλα και για φιλικες απροοπτες καταστασεις.
Σε μια λεκανιτσα προσθετουμε το ελαιολαδο,το γιαουρτι τα αβγα
Τα ανακατευουμε πολυ καλα με τον αβγοδαρτη.
Στην συνεχεια προσθετουμε το μοσχοκαρυδο,πιπερι την φετα
και ανακατευουμε παλι
Τελος ριχνουμε το αλευρι
Ανακατευουμε ζωηρα και προσθετουμε και το νερο εχοντας εναν πηχτο χυλο.
Λαδωνουμε ταψι Νο38 πασπαλιζουμε με τριμμενη φρυγανια
Ριχνουμε το μιγμα στο ταψι και το ισιωνουμε ομοιομορφα.
Πασπαλιζουμε ολη την επιφανεια της πιτας με τριμμενη φρυγανια σουσαμι και ελαιολαδο.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα αναλογα το φουρνο μας στους 180 βαθμους στον αερα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ