Πεντανόστιμη Τυρόπιτα Χωρίς Φύλλο και ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ.Με ένα μοναδικό Πεντανόστιμο και Υγιεινό υλικό που πολλά παιδάκια αποφεύγουν να τρώνε,με αυτή τη Συνταγή που σας δίνω θα σας ζητάνε συνέχεια να τους φτιάξετε και να μή μένει κομμάτι. Πολύ εύκολη και Γρήγορη στην παρασκευή της σε 5 λεπτάκια έτοιμη για Ψήσιμο. Καλή Επιτυχία !!!
Σε λεκανιτσα βαζουμε τον τραχανα
και ριχνουμε το γαλα ωστε να σκεπαζει ισα ισα τον τραχανα.
Τον αφηνουμε στην ακρη μεχρι να φουσκωσει, να εχει απορροφησει σχεδον το γαλα.
Τοτε χτυπαμε ελαφρα τα αβγα
και τα ριχνουμε στον τραχανα,
προσθετουμε την τριμμενη φετα,λιγο αλατι αν η φετα ειναι αλμυρη τοτε το αποφευγουμε,πιπερι και τελος το ελαιολαδο.
Ανακατευουμε πολυ καλα,
και λαδωνουμε ενα ταψι Νο 35 χ26 πασπαλιζουμε λιγο τραχανα στεγνο,
και ριχνουμε τον χυλο μας.
σκορπαμε στην επιφανεια του χυλου μας το βουτυρο
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-200 βαθμους για 1 ωρα περιπου μεχρι να ροδοκοκκινησει.(αντιστασεις)
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΣΟΥΦΛΕ